Ligt er elke keer hetzelfde in het gourmetpannetje? Dat is niet nodig! Kijk maar eens bij onze recepten. Dan ben je klaar voor een avondje culinair gourmetten. Met een gourmetstel kun je namelijk veel meer kanten op dan het traditionele speklapje, de minislavink of kipfilet. Ooit gedacht aan dadels? Pita? Ananas of varkenshaas?
€ 10,90 per persoon - 350 gram
€ 10,40 per persoon - 350 gram
€ 10,50 per persoon - 250 gram
Voor uw eigen veiligheid.... vul uw spiritusbrander niet aan tafel bij. Neem de brander apart op een veilige plaats. Doof de vlam als deze nog brandt. Wees voorzichtig met kinderen. Geef hen een eigen plekje met bijvoorbeeld een elektrisch gourmetstel. Vergeet uw emmer water en de natte doek niet.
Wij wensen u veel gourmetplezier.
Goede voorbereiding
Bij gourmetten en steengrillen is een goede voorbereiding niet het halve, maar bijna het hele werk. Al het snijwerk, het marineren, het maken van sausjes en het verdelen over schaaltjes, kunt u al veel eerder doen. Zet alles afgedekt in de koelkast. Geef het vlees wel ongeveer een half uur de tijd om op kamertemperatuur te komen. Dan bakt het beter bruin.